16 Ekim 2007 Salı

GALATASARAY TRANSFERE DOYMUYOR

Galatasaray belkide bu sene yaptığı transferlerle adından bir hayli söz ettirdi. Hala Galatasaray Türkcell süper ligin ilk yarısında transfer yapmayı düşünüyor.

Sarı kırmızılılar yurt dışında top koşturan futbolcularımıza kancayı taktı. Amanyadan daha önce yani lig başlamadan önce Essende futbol oynayan Serkan Çalık ve Barış Özbeği aldıktan sonra devre arasındada Unterhachingde futbol oynayan ayrıca Ümit milli takımımızın stoperinde de görev yapan Ceyhun Gülselam ve Dortmuntta as takımda ve ikinci takımda sağ kanat oyuncusu Mehmet Akgünü almayı planlıyor.

Bu Gurbetçi oyuncularımızda Ceyhunun maliyetinin ucuzluğundan faydalanmak isteyen Galatasaray bu transferi en yakın zamanda bitirmek istiyor. Barış özbeğin göstermiş olduğu performanstan memnun olduğu gayet açık acaba alacağı Ceyhundanda aynı performansı gösterecekmi. Tabiki bunu Galatasaray yöneticileri olsun teknik eyeti olsun bilecekleri işler.

Gelelim Mehmet Akgünün transferine Galatasaray bildiğimiz gibi bedava oyuncuyu sever. Bu futbolcunu sezon sonunda sözleşmesinin bitmesinden dolayı kolları sıvayan Galatasaray bu oyuncunun sezon sonunuda transferini bitirmeyi düşünüyor.

Tabiki Galatasarayın yapmayı düşündüğü transferler bunlarlada bitmiyor. Özellikle Defans konusunda bir hayli sıkıntı yaşayan Cimbom yabancı bir stoperde almayı düşünüyor. Özellikle Servet Çetin ve İsmail Bouzidin göstermiş oldukları performanstan pekte memnun olmayan Galatasarayın teknik direktörü Kallinin vermiş olduğu rapor doğrultusunda böyle bir arayışa girmiş olduğunu düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger