18 Ekim 2007 Perşembe

TÜRKİYE-YUNANİSTAN MAÇI

Milli takımımız dün akşamki grubunda yaptığı Yunanistan maçında kötü bir futbol sergileyerek 1-0 yenildi. Tarihi bir farktanda kurtuldu diyebiliriz. Sadece kötü futbol değil yapılan tekni hatalar maçtan yenik bir şekilde ayrılmamıza sebep oldu.

Maçın ilk on dakikasında oynanan baskılı futbolu millierimiz devam ettiremezken Yunanistan takımı bizim futbolcularımızın açıklarını iyi değerlendirip performansını arttırdıkça arttırdı. ve O kadar çok gol pozisyonuna girdilerki 5 veya 6 - 0 olabilecek bir maçtan 1- 0 gibi bir skorla ayrıldık.


Tabiki onlarında ileri uç elemanlarının pek becerikli oldukları söylenemez. Bizim verdiğimiz o kadar gol pozisyonundan sadece ofsayt olanı değerlendirebildiler. Ofsayt diyorum çünkü açık bir ofsayt pozisyonuydu fakat bunu hakemler görmedi. Gerçi bizim için değişen pekte bir şey olmadı. Sonuçta bizim kesinlikle kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı.



Kısacası kendi evlerinde ders verdiğimz Yunanistan takımı dersine iyi çalışmış ve onlarda bize Türk milli takımına kendi evimizde unutmuş olduğumuz dersi verdiler. Oynadıkları futboldan dolayı Yunanistan takımı tebrikleri hak eden taraf oldu.



Tamam belki herşey bitmiş değil ama Türk milli takımının teknik heyetinin bir an önce bir çıkar yol bulup bu işi düzeltmesi lazım. Hala bu şekilde devam edecekse bıraksınlar hiç Norveç maçına çıkmasınlar. Yinede istiyoruz ki inşallah Avrupa Şampiyonusuna giden takım biz oluruz ama şu şekilde çok zor görünüyor. Helede dün Norveçin Bosna Herseği kendi sahasında 2 - 0 gibi net bir skorla yenmesinden sonra. Gerçi bizim için farketmez ne yapıp edip bir ay sonraki Norveç maçını kazanmalıyız. Şimdiden Başarılar Türkiye...

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger