21 Ekim 2007 Pazar

SÜPER LİG 9.HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ


21.10.2007:
Saat:20.00:
Galatasary - Ankaraspor: Lig şampiyonu Galatasaray kendi evinde ligin son sırasındaki Ankaraspor ile karşılaşacak. Büyük takımlara karşı kapalı bir futbol oynayan Ankaraspor Galatasaraya karşıda kapalı bir futbolla oynayacaktır. Geçen haftaki puan kaybından sonra Galatasarayın puan kaybetmeye tahammülü olmayacaktır. Helede bu haftaki Fenerbahçenin ve Beiktaşın maçlarını kazanmasından sonra aradaki puan farkını korumak için elinden geleni yapacaktır. Bu maçı Galatasarayın kazanacağını düşünüyorum.

22.10.2007:
Saat:15.00:
G.Birliği Oftaş - Ankaragücü: Ligin yeni takımlarından G.Birliği Oftaş 9. haftada kendi sahasında Ankaragücünü konuk edecek. İki ankara takımının mücadelesinde ligde orta sıralarda bulunan Ankaragücü yerini garantilemek için maça asılacaktır. Ancak ligde aşağı sıralara gerilememek için mücadele edecek olan G.Birliği Oftaşspor maçı kolay bırakmayacaktır. Çekişmeli bir maç olacak fakat iki takımında birbirlerine üstünlük sağlayamayacağını düşünüyorum.

Saat:20.00:
Sivasspor - V.Manisaspor: Ligin flaş takımı olarak ön plana çıkan Sivasspor ligin orta sıralarında bulunan V.Manisaspor ile kendi evinde karşılaşacak. Her sezon bir Anadolu takımımız ön plana çıkıyor fakat devamını getiremiyorlar. Bu sezonda Sivasspor ön planda bakalım göreceğiz şu durumdai başarısını devam ettirebilecekmi. Geçen haftaki beraberliği ile biraz performans düşüklüğü yaşayan Sivasspor bu haftada kolay kazanamayacaktır. Bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum ama zorda olsa Sivassporun maçı alacağı kanısındayım.
Powered By Blogger