17 Ekim 2007 Çarşamba

TÜRKİYE - YUNANİSTAN MAÇI

Öncelikle takımımıza başarılar dilemekle başlıyorum. Bu maçın bizim açımızdan ne kadar önemli olduğu tabiki herkes tarafından bilinmektedir. Nasılki; Bir yanda Milli benlik duygusu bir yanda ise Avrupa yolunda belkde son engel.

Son engel diyorum çünkü; Eğer bu maçı kazanırsak sanmıyorum ki Türkiyenin bir daha maç kaybedeceğini. Tamam belki bu maçtan sonraki kalacak iki maçımız kolay olmaybilir. Biri Norveç deplasmanı ki onlarında gruptan çıkma şansı yüksek bir diğeri ise Bosna Hersek maçı ki onlarında güçlerini ilk maçta gördük o kadar iyi olduğumuz dönemde bile bizimle berabere kalmayı başarmışlardı.

İnşallah Moldava maçındaki gibi bir hezimete uğramayız. Genellikle teknik açıdan takımımız bize pahalıya patlayacak hatalar yapmaz ve bu maçı rahat bir şekilde kazanırız. Takımımız maça hazır artık biz onlara sonsuza kadar güveniyoruz. Özlediğimiz Avrupa Kupasına katılmak istiyoruz. Bu gruptan çıkarsak dünya kupasında göstermiş olduğumuz başarıyı avrupa kupasındada göstereceğimize inanıyorum.

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger