25 Ekim 2007 Perşembe

ŞİMDİ TARİH YAZMA SIRASI GALATASARAYDA

Önce Fenerbahçeyle başlayan tarih yazma serüveni sonra Beşiktaşa geçti şimdide sıra Galatasarayımızda. Tüm Türkiyenin gururu için sahaya çıkan takımlarımız sırasıyla rakip takımlara sahayı dar ediyorlar. Aynı başarıyı şimdide galatasarayımızdan bekliyoruz.

Saat sekizde show tv de başlayacak karşılaşmada Galatasarayımızda bu maçtan alnının akıyla ayrılacaktır. Grubunda da en başarılı takım olarak gösterilen Cimbom eminim ki bu söylenenlerin cevabını verecektir. Cimbomda nasıl Fenerbahçe PSV karşısında olsun Beşiktaş Liverpool karşısında olsun canla başla mücadele ettilerse şüphesiz Galatasarayda Bordeaux karşısında elinden geleni yapacaktır. Buna canı gönülden inanıyoruz ve temsilcimize güveniyoruz.

Haydi cimbom sen tarih yazmaya bayılırsın. Hiç unuttuk sanma senin UEFA kupasını aldığın günlerde ne devleri dize getirip sahayı onlara dar ettiğini. O günlerdeki başarılarını inşallah şimdide yakalarsın ve bizleri sevince boğarsın. Sende sıra tarih yazması bu bir görev aşaması haline geldi. Duysun tüm dünya Türkiyenin sesini. Başarılar GALATASARAY....
Powered By Blogger