9 Ekim 2007 Salı

BEŞİKTAŞ TRANSFER PEŞİNDE

Beşiktaşta transfer yapma girişimleri başladı. Türkcell süper ligin devre arsında Beiktaş transfer yapmak için kolları sıvadı. dört bir yandan arayışlarını sürdüren Beşiktaş ilk olarak forvet almayı düşünüyor ve buda şart gibi görünüyor.

Yapılmış olan transferlerden pekte bir fayda görmeyen Beşiktaş Bobonunda sakatlanmasından dolayı forvet arayışlarını hızlandırdı. Çünkü; Bilindiği üzere sakatlanan bir futbolcunun iyileştikten sonra kendisini toplaması uzun bir süre gerektiriyor.

Başta yapılmış olan transferlerde Hugain olmak üzere forvette gol yollarında oldukça sıkıntı çeken Beşiktaş Fenerbahçenin ve Galatasarayında kadrosuna katmak istediği rusya liginde forma giyen milli oyuncumuz Fatih Tekkeye yöneldi.

Beşiktaş bu transferi yaparken çok düşünmesi gerktiğini düşünüyorum. Uzun süredir forma şansı bulamayan milli oyuncumuz geçen haftaki maçta 75. dakikadan sonra oyuna alında ve maçtan sonra bilinmeyen bir sebepten dolayı teknik drektörü şok bir kararıyla kadro dışı bırakılan Fatih Tekke kolay olduğunu düşündüğümüz Rusya liginde bile isteneni veremezken Beşiktaşa ne kadar faydası olur düşünmek lazım.

Onun için Beşiktaşın şu satten sonra yapacağı transferin , alacağı oyuncunu takıma koyulduğunda çok etkili olması lazımki Beşiktaşı sıkıntıdan kurtarsın. Bununda kendimce Fatiih Tekke olması pek yarar sağlamayacağını düşünüyorum. ve Buna ilave olarak Fatih Tekkeyi pekte ucuz bir paraya alacaklarını düşünmüyorum.

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger