21 Ekim 2007 Pazar

FENERBAHÇE MORAL BULDU


Dün akşam saat sekizde başlayan maçta Fenerbahçe Konyasporu bu sezon ligdeki en gollü maçında 4 -1 gibi farklı bir skorla yendi. Şampiyonlar Ligi maçı öncesi iyi bir moral buldu. Darısı PSV maçı başina.

Ligde pekte iyi gitmeyen Fenerbahçe dün yine korkutuyordu. Maça iyi başlamayan Fenerbahçe 10. dakikada yidiği golle yenik duruma düşerken Kezmanın yokluğunda ilk onbirde sahaya çıkan Semih 1 dakika sonra eşitliği sağladı. Strese girmeden golü bulan Fenerbahçe seyircisininde desteğiyle coştuda coştu. Ataklarının ardı arkası kesilmedi rakibini adeta abluka altına alan Fenerbahçe Rakibine göz açtırmadı.

Arka arkaya Alex , Wederson ve ikinci yarıdada Şampiyonlar ligindeki son maçta yaptığı hatalarla büyük eleştiri alan Edunun golleri ile arka gitti. Bu maçla Şampiyonlar ligi temsilcimiz büyük moral depoladı. Şampiyonlar Liginde rakiplerine göz dağı veren temsilcimiz Salı günü yapacağı maçtada Konyaspor karşısındaki başarıyı göstermesi tek dileğimiz. İnşallah bize Türkiye maçının yenilgisini unutturur ve bizleri sevgiye boğar.

Konyaspor geçen haftaki galibiyetinin devamını getirmeyi başaramayarak ligde kötü gidişine devam dedi. Fenerbahçede bu maçla ligdeki berabere kaldığı maçları birazda olsun unutmuştur.Temsilcimize Şampiyonlar Ligi maçında Başarılar diliyoruz. Tüm Türkiye onlarla.
Powered By Blogger