2 Ekim 2007 Salı

CSKA-FENERBAHÇE

Sonunda beklenen maç geldi. İnter psv ile karşılaşırken fenerbahçe rusyada cska mooskova ile karşı karşıya gelecek. Şüphesiz inter fenere karşı yapmış olduğu hataları psv ye karşı yapmayacaktır.

Nasılki inter fenerbahçeyi öyle bi şekilde küçümsemiş 5 eksikle gelmiş ve evine elinde ders alacağı çok harika bir maç raporu daha hala sanmıyorum ki psv ye karşıda aynı şekilde kahraman olmaya çalışmayacaktır. Yani görüş olarak interin psv yi yenerek puanını 3 e çıkarıp geride kalmak istemiyor.


Biz gelelim kendi takımımıza yani fenerbahçeye bilindiği üzere şer şey yolunda gibi görünsede fenerbahçede medyaya yansıtılmayan yansıtılsada üzerinde pek durulmayan bir appiah gerçeği söz konusu hala sakat denip maçlara götürülmüyor yani rusyaya cska maçınada götürülmedi. 3 hafta önce dendiki appiah takımla çalışmalara başladı öyleyse nerde.


Asıl konu bu değil yani appiahın maçta oynayıp oynamaması değil bu işin sonunun nereye gittiği. Tamam güzel hoş kazanmasını bilen bi fenerbahçe oluyor sahada ama benim korktuğum böyle konular tam fenerbaçenin iyi tam gruptan çıkmasına az kala patlak vermesi. Neyse bizim bunları konuşmamıza gerek yok şuan bi gerçek var fenerbaçenin cska mosovayı ruhuyla oynayıp yeneceği bizimde istediğimiz bu fenerbahçe bu türkiyenin yüzünü kara çıkarma sana avrupa yolunda başarılar.

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger