23 Ekim 2007 Salı

ŞAMPİYONLAR LİGİ E,F,G VE H GRUPLARININ MAÇLARININ TAHMİNLERİ


23.10.2007 Salı

E grubu:

Stutgart -O. Liyon : Şampiyonlar liginde henüz puanla tanışamayan iki takımın mücadelesinde yaptıkları önceki maçlara göre Stutgartın kazanmaya daha müsait olduğu görünüyor. İki takımada beraberlik yaramayacaktır onun için ; Her iki takımda kazanmak için elinden geleni yapacaktır.Ama gülen tarafın Stutgart olacağını tahmin ediyorum.

G. Rangers - Barcelona : Her iki takımdabundan önce yapmış oldukları iki maçıda rahat denecek kadar kolay bir şekilde kazandılar. Bundan önceki şampiyonlar ligi maçında O.liyonu Fransa da 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Rangers şüphesiz ne kadar kuvvetli bir takım olduğunu gösterdi. Tabiki Barcelona da yıldızlarıyla gülmeyi biliyor.Çok çekişmeli ve zevkli bir mücadele olacak Maç ispanyada olmuş olsaydı Barcelonanın kazanacağını söylerdim fakat Bu maçın beraberlikle sonuçlanacağını düşünüyorum.

F grubu:

Roma - Sporting Lizbon: Her iki takımda grupta üçer puana sahipler. Önceki maçta çokda iyi mücadele edip M.Unitede yenilmekte kurtulamayan Roma bu maçta galip gelerek M. United mağlubiyetini unutmayı planlıyor. Her iki takımında oynadığı futbolu değerlendirecek olursak Romanın kendi saha avantajıylada Sporting Lizbondan üç puan aacak gibi duruyor.

Dinamo Kiev - Manchester United : Lider olarak karşılaşmaya çıkacak olan Manchester United kayıpsız bir şekilde yoluna devam ediyor. Grupta ikinci maçlar sonunda puanı bulunmayan Dinamo Kievi bu maçtada pek kolay bir mücadele beklemiyor. Kendi sahasıda olsa bu maçtan yenik bir şekilde sahadan ayrılacağını düşünüyorum.

G grubu :

PSV - Fenerbahçe : Şampiyonlar Ligi temsilcilerimizden Fenerbahçeyi pekte kolay bir maç beklemiyor görünüyor. Grubunda lider olan temsilcimiz bu maçı mutlak kazanmak zorunda hem kendi avantajı açısından hemde Türk milleti açısından. Tek dileğimiz Fenerbahçemizin bu maçı kazanması ve Fenerbahçenin deplasmandada olsa bu maçı alacağını düşünüyorum.

CSKA Moskova - İnter: Grupta ilk başta pekte şans tanınmayan CSKA Moskova takımı oynadığı futbolla çoğu kişinin yanıldığını gösterdi. Temsilcimizin bile son maçta son dakikalarda attığı golle beraberliği zor kurtardığı CSKA Moskova karşısında İnterinde işinin zor olduğu kesin. İnter teknik direktörünün şayet karşı takımı küçümseyerek herhangi bir yanlış kadroyla sahaya çıkması kendisine pahalıya patlayacaktır. Ama İnter kendi has kadrosu ile sahaya çıkarsa ki öyle olması bekleniyor bu maçtan zorda olsa galip gelecektir.

H grubu :

Sevilla - Steaua Bükreş : Grupta henüz puanı bulunmayan tek takım Steaua Bükreşi zorlu İspanya sınavı bekliyor. Şampiyonlar ligine pek iyi bir başlangıc yapamayan Sevilla bilindiği gibi 3 - 0 lık Arsenal yenilgisi ile başlamıştı. Fakat ikinci maçta kendisini toparlayan Sevilla bu haftada grupta hiç şans tanımadığım Steaua Bükreşi kolay geçeceğini düşünüyorum.

Arsenal - Slavia Prag : Grupta rahat bir şekilde giden Arsenalı bu maçtada rahat kazanacağı bir mücadele bekliyor. Slavia Pragı İngilterede rahat bir şekilde yeneceği yorumunu yapmak istiyorum.
Powered By Blogger