19 Ekim 2007 Cuma

TÜRKİYE SÜPER LİG 9. HAFTA CUMARTESİ MAÇLARININ TAHMİNLERİ VE YORUMLARI

20.10.2007:Cumartesi:

Saat:15.00: Gaziantepspor - Denizlispor:
Ligin orta sıralarında bulunan iki takımın maçında Gaziantepspor geçen hafta deplasmandaki Çaykur Rizespor yenilgisini kendi evinde galip gelerek unutmak istiyor. Denizlispor ise geçen hafta bilindiği üzere Ankaraspor ile berabere kalmıştı. İki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıkacak ama bu maçta Gaziantepsporun maçı zorda olsa kazanacağını düşünüyorum.

Saat:15.00: Çaykur Rizespor - Bursaspor:
Lige kötü bir başlangıc yapıp daha sonra istikrarlı bir çıkış yakalayan Ç.Rizespor kendi evinde Bursasporu konuk edecek. Bir türlü güzel futbolunun meyvesini alamayan Bursaspor bu Haftada pekte kolay bir maça çıkmıyor. İki takım açısındanda güzel maç olacak gibi bol gollü geçeceğe benzeyen maçta iki takımında birbirine üstünlük sağlamayacağı yorumunu yapıyorum.

Saat:15.00: İstanbul B.B.- Kasımpaşaspor:
Ligin iki yeni takımının karşı karşıya geleceği maçta pekte iyi günler geçirmeyen Kasımpaşaspor deplasmanda büyük takımların korkulu rüyası haline gelen İstanbul B.B. ile karşılaşacak. Kasımpaşa açısından pekte kolay olmayacak maçta İstanbul B.B. nin maçtan galip şekilde ayrılacağı kanaatindeyim.

Saat:15.00: Gençlerbirliği - Kayserispor:
Geçenseneki futbolundan pekte birşey kaybetmeyen Kayserispor bu hafta Ankara deplasmanından puanla ayrılmayı düşünüyor. Son hafta Galatasaray karşısında oynadığı futbollada galibiyeti kılpayı kaçıran Kayserispor Gençlerbirliğini yenecek güçte fakat Gençlerbirliği kendi saha avantajını iyi kullanacağını düşünüyorum ve bu maçtan bir puanlada olsa kendi açısından sevindirici bir puan olacaktır.

Saat:16.00:Trabzonspor - Beşiktaş:
Avni Aker stadında gündüz oynanacak olan derbi maçta Beşiktaş eksiklerine rağmen hemde deplasmanda oynamasına rağmen bu maçtan puanla ayrılacağını düşünüyorum. Hafta içinde oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi moral açısından bu maça asılacaktır. Ama dikkat etmesi gereken konuda bu kadar sakat futbolcusunun yanına bir yenilerini eklemesin. Trabzonspor şüphesiz kazanmak için elinden gelen herşeyi yapacaktır. Ama bu maçta tarafların birbirlerine üstünlük sağlamayacağını düşünüyorum. Berabere bitecek bir maç olarak görüyorum.

Saat:20.00: Fenerbahçe - Konyaspor:
Ligde bir türlü Avrupada ki oynadığı futbolu ortaya koyamayan Fenerbahçe ligde geçen haftaya kadar kötü performans ortaya koyan Konyaspor ile karşılaşacak. Artık Fenerbahçenin bu maçta lig fobisinide yenip şampiyonluktan iyice kopmamak için elinden geleni yapacağını düşünüyorum.ve Bu maçtan kendi saha avantajınıda iyi kullanıp galip geleceğini düşünüyorum.
Powered By Blogger