28 Ekim 2007 Pazar

DENİZLİSPOR - GALATASARAY MAÇI ÖNCESİ SON DURUM




Galatasaray zorlu Denizlispor maçı öncesinde sakat futbolcularıyla morali bozuluyor. Pekte fazla moralı iyi olmayan yaralı Aslan sakat oyuncularının içerisine bir yenisini daha ekledi.

Önce ligdeki kötü sonuçların moral bozukluğundan kurtulamayan Cimbom daha sonra UEFA daki hiç beklemediğimiz Bordeaux yenilgisiyle daha da moralmen kötü duruma düşen Galatasaray şimdide İsveçli orta saha oyuncusu Linderoth un maçtan önce sakatlanması Galatasarayın işini iyice zora soktu. Linderoth un yerini dolduracak tek oyuncu olarak gördüğüm Ayhan Akman ın da sakat olması Galatasarayın orta sahasının iyice çökmesine sebep oldu.

Linderothun da sakatlanmasıyla sakat oyuncu sayısını 6 ya çıkaran Cimbom ki bu futbolcular ; Lincoln, Hakan Şükür, Ayhan Akman, Sabri Sarıoğlu, Okan Buruk, Linderoth. En çok dikkatimi çeken konulardan bir tanesi Ayhanın Galatasaraya ne kadar faydalı bir futbolcu olduğu. Bunu Galatasarayın en son oynadığı UEFA maçındaki Bordeaux maçın da fark ettim. Galatasarayın ondan önceki Ayhanın olduğu maçlarda orta sahada sergilediği futbol takıma ne kadar fayda getirdiği ortada. Bordeaux maçında Ayhanın yokluğunu o kadar çok aradılar ki helede bunu ikinci yarıda orta sahaya gelen bütün toplar rakip futbolcular da kalıyor ve atakların ardı arkası kesilmiyor.

Bu konudan kastım Ayhanın yanı sıra Linderothun da sakatlanması Denizlisporun ekmeğine yağ sürülmüş gibi oldu. Eğer Denizlispor orta sahasını kalabalık tutup akıllı bir futbol sergilerse Cimbom u yenmesi hiçte zor olmayacak.

Galatasaray ın çıkaracağı olası kadroyu da vermek istiyorum. Kalede Orkun, Defansta Song ve Servet defansın sağında Uğur, Defansın solunda Volkan,orta sahada Linderothun ve Ayhanın yokluğunda Hakan Baltayı oynatacağını düşünüyorum ayrıca Hasan Şaş, Arda Barış, Forvette ise Nonda ve Ümit Karan ikilisi ile sahaya çıkacağını tahmin ediyorum.
Powered By Blogger