7 Ekim 2007 Pazar

FENERBAHÇEYE LİG YARAMIYOR

Fenerbahçe bu hafatada berabere kalarak taraftarını başta olmak üzere tüm teknik heyetide hayal kırıklığına uğrattı. Türkiye ligindeki diğer takımlarıda bu sonuçla şüphesiz sevindirdi.

Şampiyonlar liginde dolu dizgin giden Fenerbahçe Türkiye liginde istenilen başarıyı gösteremiyor. Bunu yansıtmak istemiyorum ama Fenerbahçede bazı karışıklıklar olduğu görünüyor. Haftalardır ortalarda görünmeyen oyuncular insanın kafasını karıştırıyor.

Mesala geçen sene takımın kurtarıcısı halne gelen Appiah olsun Tümer Metin olsun bu oyuncular neredeler hadi Tümer ilk haftalarda görünüyordu ama Appiah halamı iyileşmedi. Neyse bunlar bizi ilgilendiren konular değil ama yinede insanın aklına takılıyor işte.

Şimdi Fenerbahçenin bu maçına gelecek olursak diğer haftalardaki mücadelerden bir farkı olmadığı göründüğü Şampiyonlar liginde oynanan futbolla ligde oynanan futbol arasında dağlar kadar fark olduğu oynanan futboldan belli oluyor. Fenerbahçedeki Kezman olayıda ayrı bir konu zaten bu haftada kezmanın gördüğü kırmızı kart çok konuşulacağa benziyor.

Sonuçta maçtan önce yaptığım tahmindede hiç yanılmadım biliyordum bu haftada galip gelemeyeceğini neyse daha fazla söylenecek bir şey yok anlaşıldığı kadarıyla Fenerbahçe ligden pekbir umut beklemiyor gibi görünüyor bunu ileriki haftalarda daha iyi göreceğiz

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger