28 Ekim 2007 Pazar

BEŞİKTAŞ iSTANBUL B.B KARŞISINDA YORGUN DÜŞTÜ




Bektaş ligin 10.haftasında berabere kalarak taraftarının yüzünü güldürmeyi başaramadı. Liverpool maçının yorgunluğunu üzerinden atamayan Beşiktaş bir puanı zor kurtardı.

Hafta içinde şampiyonlar liginde oynadığı futboldan çok uzak bir görüntü sergileyen Beşiktaş Liverpool maçında taraftarına borcunu ödeyemedi. Ligde son üç maçınıda gündüz oynayan Beşiktaş tam gündüz maçlarına alıştı derken İnönü stadında, kendi sahasında berabere kalarak ligde bu hafta Konyaspora yenilen Sivassporla arasındaki puan farkını bire indirdi. Ama bu büyük avantajı değerlendiremedi.

Bu sezon o kadar değişik zevkli bir lig izliyoruz ki en basit örneği bu maç; Sen koskoca tabi bizim gözümüzde artık değil Liverpoolu üç gün önce evire çevire yen. Ama hafta sonunda gel İstanbul B.B ile kendi sahanda berabere kal. Bu örnekleri çoğaltabiliriz nasıl ki Fenerbahçenin İspanyanın devlerinden İnteri yenip sonraki lig maçında puan kaybetmesi gibi.

Bu sezon lig gerçekten çok zevkli geçeceğe benziyor. Heran nasıl bir görüntü ortaya çıkacağı belirsiz. Neyse maçtan öncede yazdığım yorumda da söylediğim gibi Beşiktaşın bu maçta yorgun düşebileceğini söylemiştim ve öylede oldu. Ligde yara aldı ve bu kadar topladığı moralide birazda olsun azalttı. Maç sonucu: Beşiktaş - İstanbul B.B : 0 - 0
Powered By Blogger