15 Ekim 2007 Pazartesi

NE YAPTIN FATİH HOCA

Öncelikle milli takımımızın Moldovayla berabere kalmasından dolayı çok üzgünüz. Bu beraberliğin gelmesinde şüphesiz Fatih Terimden kaynaklanan bir teknik hata yüzünden olduğuna inanıyorum.

Fatih hocanın maçtan önce söylemiş olduğu sözler aklıma geliyorda "Biz sahaya kazanmak için mutlak galibiyet için çıkacağız. Bunuda yapacak kadro elimizde mevcut. Rahat bir galibiyet alacağımıza inanıyorum." Sanıyorsamki Fatih hoca kendi evimizde seyircisiz oynayıpta farklı kazandığımız maça aldandı diyebilirim.

Zate belli olan birşeydi Moldava takımı futbol namına bir şey yapmayan kontra atak yapacak bile bir futbolcuya sahip olmayan bir takım sırf koşarak mücadele ederek doksan dakikaya motive olmuş bir takım ki bunuda kendi evlerinde yaptıkları karşılaşmalarda gördük diğer rakiplerimizin hep maçın ikinci yarılarında Moldavaya karşı tek golle geçerek zorla kazanıyorlardı.

Sanki bize değişi bir taktiklemi çıkacaklardıki yok. Sadece pres yaparak bize top oynatmayarak duran toplarla veya şanstan bir golle yenmeyi planladıkları bir maç ve istediklerinide yaptıklarını sanıyorum. ve Bunuda Fatih hocaya borçlular.

Başta sahaya çıkan ilk onbirle adeta şok etti Fatih hoca. İspanyada son zamnalarda oynadığı futbolla göz dolduran Nihat kahveci sahada yok Fatih hocanın değişmez ilk onbirinde bulunan Hamit Altıntop sahada yok. Sen Moldavaya kazanmak için geldiğini söylüyorsun ama sahaya tek forvetle çıkıyorsun. Tamam benim Moldavayı küçümsediğimden değilde adamların gücü belli sen bu adamları ilk maçta farklı bir şekilde yenebiliyorsan bunu başaracak güce sahipsin demektir.

Sanki bu maç deneme maçı olmuş Fatih hoca için yurt dışında top koşturan daha takıma alışmamış Selçuk adında bir futbolcuyla sahaya çıkıyorsan olacaklarada katlanmak zorundasın. Neyse Daha fazla Fatih Terim hakkında yorum yapmak istemiyorum inşallah bir daha böyle teknik hatalar yapmaz dileğimiz bu.

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger