27 Ekim 2007 Cumartesi

TÜRKCELL SÜPER LİG 10. HAFTA CUMARTESİ MAÇ TAHMİNLERİ


27.10.2007 :Cumartesi:

Saat : 14:00

V.Manisaspor - G.Birliği OFTAŞ : Orta sıralarda bulunan iki takımın mücadelesinde geçtiğimiz hafta V.Manisaspor deplasmanda şuanda lider durumda bulunan Sivasspora 1 - 0 mağlup olmuştu. Buna karşılık ligin yeni takımlarından G.Birliği OFTAŞ evinde Ankaragücünü 2 - 1 le geçmeyi başarmıştı. bu maçta geçen haftaya aldanmamak gerektiğini söylemek istiyorum V. Manisaspor bu kötü gidişe bu maçla dur diyeceğini tahmin ediyorum ve bu maçtan galip ayrılacağının iddasında bulunuyorum.

Saat : 14:00

Ankaraspor - Gençlerbirliği: Ligin son sırasında yer alan Ankara temsilcisi Ankarasporda işler kötüye gidiyor. Ligten kopmamak için bu maçta elinden geleni yapacaktır. ama Diğer bir Ankara temsilcisi olan Gençlerbirliğini kolay kolay yenemeyeceğini düşünüyorum. Bu maçın berabere bieceği kanısındayım.

Saat : 14:00

Bursaspor - Gaziantepspor : Lige iyi bir başlangıc yapıp devamını getiremeyen Bursaspor en sonunda Teknik direktörleri Bülent Korkmazla yollarını ayırdı. Yerine Samet Aybabay getiren Bursaspor yeni bir atak peşinde. Gaziantepspor ise geçen hafta kendi evinde süpriz olarak düşündüğüm bir yenilgiyle taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Güzel ve çekimeli bir maç olacağını düşünüyorum.Bu maçta iki takımda birbirine üstünlük sağlayamayacak diye bir düşünce içerisindeyim.

Saat : 20:00

Kasımpaşa - Fenerbahçe : Şampiyonlar ligi temsilcilerimizden Fenerbahçe Bu hafta Kasımpaşaya konuk oluyor. Ligde geçen hafta Konyasporu farklı bir şekilde yenerek Şampiyonlar ligindede istediği sonuçları alan Fenerbahçede işler ve moraller yerinde. Ligde pekte iyi gittiğini düşünmediğim Kasımpaşasporun bu hafta işi zo galiba bir yenilgide burada bekliyor kendini diye tahmin ediyorum. Tabi şunuda unutmamak gerekir ki Kasımpaşaspor büyük takımlara karşı kapalı bir futbol oynuyor Fenerbahçe akıllı davranırsa Zico değişik bir süpriz daha yapmassa bu maçtan galip ayrılabilir.
Powered By Blogger