18 Ekim 2007 Perşembe

YETER ARTIK FATİH HOCA!!!!!!!!

Dün akşam yine yaptı yapacağını Fatih hoca tüm Türk milletini üzdünü. Öncelikle sahaya çıkarttığı ilk onbirle, yaptığı değişiklillerle, oynattığı futbolla kendisini resmen istifaya davet etti ve taraftarımızda bunu gösterdi ve kendisini istifaya davet etti.

Bir önceki Moldova karşılaşmasında sergilenen futbolun bir benzerini dün akşam gördük. Fatih Terimin sahaya çıkarttığı ilk obirde olmaması gereken futbolcular yine vardı sahada. O kadar uymsuz bir futbol sergileniyordu ki sahada oyuncuların ne yaptığı belli değil oynanan futbol ne gösteriyo belli değildi.

Fatih Terim Moldova maçındaki hataları görmemiş olacakki öğrenmiş bir Gökhan Ünal ben hayatımda bu kadar kötü bir forvet görmüş değilim. Hala ne ısrar ediyor bilinmez. On metreden gol atmayı beceremeyen bir forvetin Milli takımda ne işi var. Bunu tabi Fatih hocaya sormak gerekir. İyiki diyorum deplasmandaki yunanistan maçında gol atmış Gökhan Ünal o maçın sayasinde Milli takımımızın değişilmez forveti oldu.

Gökhan Ünal topa vurmaya dermeni olmayan bir forvetin doksan dakika sahada kalmasına ise hç bir anlam vermiş değilim. Nasıl tahammül ediyorsun Fatih Terim bunu sana soruyorum. Hadi ona tahammül ediyorsunda doksan dakika sahada tutuyorsun ya yapılan okadar hatayı görmüyormusun. Karşı takıma verilen pozisyonları hiçmi görmüyorsun. Adamlar o kadar rahat gol pozisyonuna giriyorlar ki sen bunu maçtan önce belki tahmin edmedin ama maçtadamı görmedin. Madem sen bu işi bilmiyorsun bilen birine bırakki bu kadar Türk milletini üzülmesine sebep olma.

Evet o kadar haklı ki taraftarımız seni istifaya davet etmede. Onlar Mehmetçiklerimiz için onların anısına sizleri desteklemeye geldiler ve sonuçta göreceklerini gösterdiniz. Onlarda sizlere hak edilen davranşta bulundular.FATİH TERİM İSTİFA!!!!!!!!!

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger