6 Ekim 2007 Cumartesi

GALATASARAYA GÜNDOĞACAK GİBİ

Galatasaray son olarak sionu eleyerek UEFA da gruplara kalmasıyla büyük bir sevinç içerisinde dahada çok sevineceğini düşüneceğim çekilişten sonra olacağını tahmin ediyorum.

14 Mayıs 2008 Salı günü Nyon da çekilecek olan grup kuralarında Galatasaraya çıkacak takımların hiç zor olmayacağını düşünüyorum. grup kuralarında Galatasarayın 3. torbadan girerek bilindiği gibi takımın ikisiyle deplasmanda oynarken ikisiylede kendi sahasında oynayacak ve teker maçlar usulüyle olan bu sistemde ilk üç takım 3. tura yükselerek eleme sistemine geçilecek. Bu sistemde bir deplasman bir kendi saha olmak üzere çift maçlı eleminasyon sistemi şeklinde olacak.

UEFA daki gruplara kalan takımlar aşağıdaki gibi ve bununla beraber bu takımlardanda görüldüğü üzere Galatasaraya çıkma ihtimali olan en zorlayacak takımların B.Münih Villereal Leeds bordeaux ve bolton gibi gözüküyor.

1.Torba: Villarreal , B.Münih , AZ Alkmaar ,Panathinaikos , Basel , Bordeaux , Leverkusen , Anderlecht
2.Torba: Tottenham , L.Moskova , Zenit, Sparta Prag, AEK Athens , Hamburg , Bolton , A.Vien 3.Torba: S.Moskova , Braga Galatasaray, A.Madrid , Getafe , Everton , Fiorentina , Rennes 4.Torba Hapoel , Kızılyıldız , Kopenhag , Toulouse , D.Zagreb , Panionios , Nürnberg , Boleslav
5.Torba Aris , Aberdeen , Zürih , Larissa , Aalborg , Brann , Elfsborg , Helsinborg

Hiç yorum yok:

Powered By Blogger